România | Un dosar penal a fost deschis după ce un bărbat care a participat la protestul din 10 august, a decedat

  • 20 August 2018 17:05
România | Un dosar penal a fost deschis după ce un bărbat care a participat la protestul din 10 august, a decedat

Un dosar penal a fost deschis în Teleorman, după ce un bărbat care a participat la protestul din 10 august, a decedat azi noapte la spitalul din Alexandria.

El s-a prezentat la această unitate medicală pe 15 august, cu o hemoragie digestivă, anunță medicii. 

La protestul din 10 august din București, bărbatul a cerut asistență echipajelor medicale de urgență, pentru că îi curgea sânge din nas. El i-a informat pe medici de faptul că avea boli cronice, precum hipertensiune arterială, iar la momentul examenului clinic era conștient, cooperant, cu tensiunea arterială mărită, 161 cu 126 și oxigenare în limite normale, informează Departamentul pentru Situații de Urgență.

În urma acordării primului ajutor, pacientului i s-a propus transportul la spital, dar acesta a refuzat sub semnătură. Biroul de Presă al Spitalului Județean de Urgență Alexandria precizează într-un comunicat că în urmă cu cinci zile a fost transferat un bărbat în vârstă de 68 de ani cu hemoragie digestivă superioară exprimată prin melenă și sindrom anemic sever.

Reprezentanții unității spun că în urma investigațiilor medicale a fost stabilit diagnosticul de ulcere multiple, iar pacientul a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă unde a beneficiat de tratament specific pacientului critic.

Starea de sănătate a bărbatului s-a agravat, iar acesta a decedat în data de 19 august, în urma unui stop cardio-respirator. Biroul de Presă al spitalului mai precizează că bărbatul era în evidență pentru multe afecțiuni cardiace și digestive. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma necropsiei.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău