România | PNL va începe astăzi negocieri cu USR și PSD pentru a stabili o posibilă majoritate parlamentară

  • 03 Noiembrie 2021 11:41
România | PNL va începe astăzi negocieri cu USR și PSD pentru a stabili o posibilă majoritate parlamentară

În România, PNL va începe astăzi negocieri cu USR și PSD pentru a stabili o posibilă majoritate parlamentară. Până acum discuțiile s-au purtat doar pentru susținerea unui guvern minoritar. Acum, echipa de negociere condusă de președintele partidului a fost mandatată să flexibilizeze discuțiile cu cele două părți. Dan Vâlceanu a precizat că formațiunea pe care o reprezintă își dorește să pună capăt cât mai repede actualei crize politice, transmite Radio România.

PSD va merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu o propunere de premier - a declarat astăzi președintele social-democrat, Marcel Ciolacu. În privința viitoarelor negocieri, el a precizat că PSD a finalizat o listă cu 100 de proiecte, de la care vor porni discuțiile pe care le va purta cu PNL sau cu USR. Prioritatea va fi programul de guvernare, a precizat Marcel Ciolacu.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă și-a depus ieri oficial mandatul la Palatul Cotroceni, estimând că va pierde votul Parlamentului de la București, care urma să aibă loc astăzi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău