România | Maraton al vaccinării la Spitalul Militar din Iași, între 4 și 11 mai

  • 01 Mai 2021 15:15
România | Maraton al vaccinării la Spitalul Militar din Iași, între 4 și 11 mai

Un maraton al vaccinării împotriva COVID-19 se va desfășura, în perioada 4-11 mai, la Spitalul Clinic Militar de Urgență "Dr. Iacob Czihac", a anunțat, sâmbătă, prefectul județului Iași, Marian Grigoraș.

Potrivit sursei citate, timp de opt zile imunizarea populației se va efectua non stop, fără programare în platformă, cu serul de la Pfizer/BioNTech. Vaccinarea va fi efectuată doar în baza cărții de identitate sau a pașaportului.

"Conducerea Spitalului Militar asigură totodată că echipele de medici militari vor realiza în continuare și vaccinarea persoanelor care sunt programate în centrul deschis din cadrul instituției. Accesul persoanelor către zona de vaccinare se va face prin Str. General Berthelot Henri Mathias nr. 7-9. La intrare vor exista echipe de militari care vor sprijini activitatea maratonului care vor legitima în baza cărții de identitate sau a pașaportului și apoi vor îndruma solicitanții către zona în care se va efectua vaccinarea. Persoanele care se vor vaccina în cadrul acestui maraton vor putea să efectueze rapelul fie la Spitalul Militar Iași, fie la un alt centru de vaccinare la alegere", a declarat prefectul Marian Grigoraș.

El a menționat că și la Casa de Cultură a Studenților Iași se va deschide un centru de vaccinare fără programare, începând cu data de 5 mai. Serul administrat va fi Pfizer/BioNTech, iar persoanele care doresc să se imunizeze trebuie să se prezinte cu cartea de identitate sau pașaportul român.

De asemenea, în perioada 14-16 mai va fi organizat încă un maraton pentru vaccinare și la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău