România | Cristina Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă a lumii pentru a patra oară

  • 19 Martie 2019 12:05
România | Cristina Neagu, desemnată cea mai bună handbalistă a lumii pentru a patra oară

O româncă a fost desemnată cea mai bună hadbalistă a lumii în 2018. Este vorba de Cristina Neagu, informația fiind dată publicității luni, de site-ul International Handball Federation. La băieți, cel mai bun a fost ales danezul Mikkel Hansen, informează Mediafax.

"Sunt foarte fericită. Le mulțumesc oamenilor că sunt alături de mine și că m-au votat. Acest lucru contează foarte mult pentru mine, mai ales că sunt într-o perioada de recuperare după accidentare. Am toate motivele să trag și mai tare și să revin mai puternică. Sunt foarte fericită, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei și iubitorilor de handbal că mi-au oferit o motivație în plus", a spus ea pentru csmbucuresti.ro.

În urma acestui succes, Cristina Neagu a ajuns la al patrulea premiu de acest gen din carieră. Românca a mai fost premiată în sezoanele 2010, 2015 și 2016. Anul trecut, liderul naționalei României a intrat în istorie cu o altă performață remarcabilă, dar la nivelul naționalelor. A devenit golghetera all-time a Campionatelor Europene.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău