România a transmis 500 autorizații destinate operatorilor de transport moldoveni

  • 09 Septembrie 2022 09:47
România a transmis 500 autorizații destinate operatorilor de transport moldoveni

România a transmis 500 autorizații destinate operatorilor de transport moldoveni pentru efectuarea serviciilor ocazionale neliberalizate, informează Agenția Națională Transport Auto. Decizia a fost în cadrul ședinței Comisiei mixte moldo-române din luna iunie privind transportul de persoane.

Agenția atenționează operatorii de transport rutier privind utilizarea obligatorie, începând cu data de 12 septembrie 2022, a autorizațiilor în tranzit pe teritoriul României.

Operatorii de transport, care au beneficiat de procedura de informare a autorităților române din punctele de frontieră și de control la efectuarea transportului de persoane în baza autorizațiilor pendulare ale Republicii Bulgaria, de asemenea urmează să solicite autorizații pentru efectuarea serviciilor ocazionale neliberalizate în tranzit pe teritoriul României.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii al României a comunicat despre anularea din data de 12 septembrie curent a autorizării acordate anterior operatorilor de transport în baza solicitărilor ANTA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău