Robert Plant - Pictures at Eleven

  • 04 Mai 2012 11:50
Robert Plant - Pictures at Eleven

Pictures at Eleven este albumul solo de debut al lui Robert Plant, lansat pe 28 iunie 1982. Bateristul din Genesis – Phil Collins a înregistrat tobele pentru șase din cele opt melodii de pe album.

Pictures at Eleven este albumul solo de debut al lui Robert Plant, lansat pe 28 iunie 1982. Bateristul din Genesis – Phil Collins a înregistrat tobele pentru șase din cele opt melodii de pe album. Ex-bateristul din Rainbow – Cozy Powell a f...ăcut-o pentru celelalte 2: "Slow Dancer" și "Like I've Never Been Gone". Titlul albumului este o expresie adesea auzită în știrile de televiziune din SUA, care ar fi anunt scurt despre un reportaj interesant care va fi prezentat în timpul știrilor de la 11 noaptea.
Pictures at Eleven este singurul album solo al lui Plant care a apărut sub eticheta de înregistrări a formației Led Zeppelin, și anume Swan Song. La scurt timp după aceea Swan Song și-a sistat activitatea, iar Plant a deschis propriul său label numit Es Paranza, care a fost, de asemenea, distribuit de casa de discuri Atlantic Records.
Toate melodiile de pe album au fost scrise de Robert Plant si Robbie Blunt, cu excepția "Burning Down One Side", "Fat Lip" și "Far Post", la crearea cărora a contribuit și Jezz Woodroffe.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
14,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:6,69 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău