Robert Lewandowski a susținut decizia Echipei Naționale de Fotbal a Poloniei, de a renunța la meciul cu Rusia

  • 26 Februarie 2022 14:46
Robert Lewandowski a susținut decizia Echipei Naționale de Fotbal a Poloniei, de a renunța la meciul cu Rusia

Atacantul echipei naționale a Poloniei, Robert Lewandowski, a declarat că este corectă poziția conducerii Echipei Naționale de Fotbal a țării, care a refuzat să dispute un meci cu echipa națională în play-off-ul împotriva Rusiei pentru un bilet la Cupa Mondială de Fotbal din 2022.

"Aceasta este decizia corectă! Nu îmi pot imagina să joc cu echipa națională a Rusiei într-o situație în care agresiunea armată continuă în Ucraina. Jucătorii și fanii de fotbal ruși nu sunt responsabili pentru asta, dar nu putem pretinde ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat", a scris Lewandowski pe Twitter.

Sâmbătă, președintele Asociației Polone de Fotbal, Cezary Kulesza, a postat pe Twitter anunțul cu privire la refuzul echipei naționale de a participa la meciul împotriva echipei ruse. "Nici nu mai avem cuvinte, este timpul să acționăm! Din cauza escaladării agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei, Naționala Poloniei nu intenționează să joace meciul de play-off cu Rusia.

Aceasta este singura decizie corectă. Suntem în discuții cu federațiile suedeză și cehă pentru a transmite o poziție comună la FIFA", a scris vedeta fotbalului din Polonia pe Twitter. Inițial se preconiza ca, pe 24 martie, Moscova să găzduiască meciul Rusia - Polonia, al cărui câștigător urma să concureze cu câștigătorul meciului dintre Suedia și Cehia pentru dreptul de a fi desemnat să joace la Cupa Mondială. Cu toate acestea, Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal, UEFA, a mutat aceste meciuri pe terenuri neutre.(

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău