Robbie Williams, „fericit și încântat” să cânte în deschiderea Cupei Mondiale de fotbal 2018

  • 11 Iunie 2018 14:57
Robbie Williams, „fericit și încântat” să cânte în deschiderea Cupei Mondiale de fotbal 2018

Artistul britanic Robbie Williams și soprana rusă Aida Garifullina vor delecta publicul la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018 pe stadionul Lujniki din Moscova, informează Press Association luni.

Lor li se va alătura Ronaldo, câștigător de două ori al Cupei Mondiale cu Brazilia, în cadrul unui show care va avea loc joi, la doar 30 de minute înainte de începerea primului meci dintre Rusia și Arabia Saudită.

'Sunt atât de fericit și încântat să mă întorc în Rusia pentru un astfel de recital unic', a declarat Williams.

'Am făcut multe în carieră, însă să deschid Cupa Mondială Fifa pentru 80.000 de fani prezenți pe stadion și pentru milioane de oameni din întreaga lume este un vis din copilărie', a scris vedeta pe Twitter.

'Nu mi-am imaginat niciodată că voi face parte din această imensă sărbătoare, Cupa Mondială, care va avea loc în propria mea țară', a declarat soprana rusă, în prezent solistă la Opera de Stat din Viena.

'Imaginea pe care o voi prezenta întregii lumi va fi una foarte simbolică și asociată cu un vis care se transformă în realitate', a adăugat ea. 'Pe 15 iulie vom afla pentru cine se va împlini acest vis prețios, înapoi, pe aceeași scenă, după un festival de fotbal de o lună în Rusia', a completat artista.

Ronaldo a făcut parte din echipa Braziliei care a câștigat Cupa Mondială în 1994, fără a juca, pentru ca apoi să revendice Balonul de Aur cu opt goluri, atunci când și-a condus echipa la câștigarea trofeului, opt ani mai târziu.

'Meciul de deschidere este întotdeauna foarte simbolic - este acea clipă când îți dai seama că marele moment, pe care ca fan sau ca jucător l-ai așteptat patru ani, a venit în cele din urmă'. 'Desigur, este de asemenea un moment emoționant pentru gazde. După atât de multă muncă grea, dintr-o dată întreaga lume este adunată în curtea ta pentru a-și celebra iubirea pentru fotbal. Am simțit asta în Brazilia acum patru ani și mă bucur acum să împărtășesc acest entuziasm cu rușii', a declarat vedeta, în prezent în vârstă de 41 de ani.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău