Roaming în Europa mai ieftin, ca acasă! Dumitru Alaiba: Reducerea tarifelor de roaming este un pas important în procesul de integrare europeană a R. Moldova

  • 22 Decembrie 2023 08:50
Roaming în Europa mai ieftin, ca acasă! Dumitru Alaiba: Reducerea tarifelor de roaming este un pas important în procesul de integrare europeană a R. Moldova

Mai mulți operatori de telefonie mobilă din R. Moldova au lansat oferte avantajoase pentru serviciile de voce și date roaming în Europa, a relatat pe pagina sa de Facebook, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba.

„Doi dintre cei trei operatori de telefonie mobilă din Republica Moldova au lansat oferte avantajoase pentru serviciile de voce și date mobile în roaming în Europa,” informează ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba.

 Prin urmare, indiferent de operatorul pe care îl utilizăm, putem beneficia de tarife reduse semnificativ. 

Aceste tarife reduse sunt valabile pentru toate cele 30 de țări din Spațiul Economic European, inclusiv România, Franța, Germania, Italia, Spania, Polonia și alte state membre.

„Această reducere a tarifelor de roaming este un pas important în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. Este un semn că țara noastră se apropie tot mai mult de standardele europene și că cetățenii noștri merită să beneficieze de aceleași drepturi și oportunități ca și cetățenii europeni.

Roamingul în Europa mai ieftin este o oportunitate pentru diaspora să rămână conectată cu cei dragi de acasă, pentru investitori să dezvolte afaceri și pentru turiști să exploreze noi destinații,” mai scrie Dumitru Alaiba.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău