Rihanna a depășit formația The Beatles în topul Billboard Hot 100

  • 20 Aprilie 2016 11:15
Rihanna a depășit formația The Beatles în topul Billboard Hot 100

Hit-ul cântăreței, "Work", s-a clasat pentru a noua săptămână pe prima poziție în topul "Billboard Hot 100". După acest succes răsunător, Rihanna a cumulat șaizeci de săptâmâni în fruntea top-ului Billboard, cu 14 piese.

Cu o săptămână mai mult decât Beatleșii.

Rihanna este pe poziția a doua pe lista celor mai de succes muzicieni. Pe primul loc în funcție de numărul de săptămâni în care o piesă se menține numărul 1 în top este Mariah Carey. Rihanna ar trebuie să rămână în top încă 19 săptămâni în top pentru a o egala pe Mariah, care conduce clasamentul cu 79 de săptămâni.

Rihanna se află momentan în turneul mondial "The Anti World Tour 2016", ce a început în toamna anului trecut în America și care continuă și pe parcursul acestui an, cu scopul promovării celui mai recent album al cântăreței, "Anti".

Cu ocazia acestui turneu, faimoasa mulatră va ajunge pentru prima dată în România, pe data de 14 august, unde va susține un concert în Piața Constituției.

Rihanna și-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziție a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" și "Disturbia". Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados și cel mai recent se numește "Anti" și a fost lansat de Roc Nation.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume și peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generații, dar și un artist de renume mondial. Până în acest moment, a lansat șapte albume în șapte ani, iar 13 dintre single-uri au ajuns number one.

Rihanna a câștigat opt premii Grammy și a ajuns cea mai vizionată artistă pe Vevo/ You Tube – cu șapte milioane de accesări. Mai mult, este considerată și cea mai "prietenoasă" artistă pe Facebook – cu peste 81 de milioane de prieteni.

Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna activează și în industria modei, lansând de-a lungul anilor șase parfumuri, două colecții de îmbrăcăminte Armani și patru colecții de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam și imaginea principală a campaniei Secret Garden pentru Dior.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău