RIA NOVOSTI: Kremlinul nu intenționează să aibă contacte oficiale cu Dodon, care sosește la Moscova

  • 24 Decembrie 2020 12:25
RIA NOVOSTI: Kremlinul nu intenționează să aibă contacte oficiale cu Dodon, care sosește la Moscova

Surse de la Kremlin au declarat că nu sunt planificate niciun fel de contacte oficiale cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care sosește la Moscova. RIA - Novosti informase anterior că întâlnirea lui Dodon, care astăzi părăsește postul de președinte al Republicii Moldova, cu adjunctul șefului administrației Kremlinului, Dmitri Kozak, va avea loc pe 25 decembrie, scrie RIA NOVOSTI.

"În acest context nu sunt planificate niciun fel de contacte oficiale. Însă, pe de altă parte, Dodon poate sosi în particular, în acest sens nu există niciun fel de restricții", a declarat secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov.

Dodon declarase anterior că va pleca în această seară într-o vizită de lucru la Moscova. El a arătat că are planificate în capitala rusă întâlniri cu conducerea Dumei de Stat, cu conducerea unor partide, precum și, probabil, cu Kozak. Dodon speră să discute cu partenerii din Rusia posibilitatea prelungirii exportului de mărfuri moldovenești fără taxe vamale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău