Rezultatele după numărătoarea paralelă Promo-LEX

  • 14 Noiembrie 2016 12:14
Rezultatele după numărătoarea paralelă Promo-LEX

Asociația Promo-LEX a prezentat numărătoarea paralelă a voturilor, potrivit căreia, Igor Dodon a acumulat 55,5 la sută dintre voturi, iar Maia Sandu – 44,5 la sută.

Observatorii asociației nu au avut acces la 64 de procese verbale de peste hotare, unde s-a votat majoritar pentru Maia Sandu. 

Promo-Lex a raportat mai multe nereguli în ziua votării. Este vorba despre 7 cazuri de afișe electorale în preajma secțiilor de vot în favoarea lui Igor Dodon și 6 în favoarea Maiei Sandu, oferirea recompenselor materiale – 5 cazuri în favoarea lui Igor Dodon, 1 caz – în favoarea Maiei Sandu, 4 – neidentificate, agitație electorală – 15 cazuri în favoare lui Igor Dodon, 4 – în favoarea Maiei Sandu, 1 caz neidentificat, 5 cazuri de prezență nejustificată a unor persoane în incinta secțiilor de vot în favoarea lui Igor Dodon, precum și câteva acte de violență. 

Promo-LEX a mai constat că la 8 secții de vot alegătorii din regiunea transnistreană au fost transportați organizat, cu implicarea a 47 de unități de transport, fiind vorba despre simpatizanți ai lui Igor Dodon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău