REZULTATELE din Liga Campionilor | Ludogoreț, aproape de o mare victorie pe ''Parc des Princes'' VIDEO

  • 07 Decembrie 2016 08:33
REZULTATELE din Liga Campionilor | Ludogoreț, aproape de o mare victorie pe ''Parc des Princes'' VIDEO

Formația bulgară Ludogoreț Razgrad, cu fundașul român Cosmin Moți integralist, a fost aproape de o mare victorie pe ''Parc des Princes'', dar în cele din urmă a terminat la egalitate cu Paris Saint-Germain, 2-2, marți seara, în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor la fotbal.

Ludogoreț a condus cu 1-0 și 2-1, dar argentinianul Angel Di Maria a adus un punct parizienilor în prelungirile partidei (90+2). Egalul îi este suficient, însă campioanei Bulgariei, pentru a continua în Europa League. Atacantul român Claudiu Keșeru a fost doar rezervă în meciul cu PSG.

În capul de afiș al serii, Bayern Munchen a învins-o la limită pe Atletico Madrid, cu 1-0, prin golul marcat de polonezul Robert Lewandowski, din lovitură liberă.

Dinamo Kiev, echipă eliminată din competiție, a reușit scorul serii, 6-0 cu Beșiktaș Istanbul, la capătul unui meci pe care oaspeții l-au încheiat în nouă oameni.

Echipe calificate în optimile Ligii Campionilor din grupele A, B, C și D: Arsenal, PSG, Napoli, Benfica, FC Barcelona, Manchester City, Atletico Madrid, Bayern Munchen, AS Monaco, Bayer 04 Leverkusen, Borussia Dortmund, Real Madrid, Leicester City, Juventus Torino.

Echipe calificate în șaisprezecimile Europa League: Ludogoreț, Beșiktaș, Borussia Moenchengladbach, FC Rostov.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău