Reuniunea Teatrelor Naționale Românești | Programul evenimentelor de astăzi, 14 septembrie

  • 14 Septembrie 11:46
Reuniunea Teatrelor Naționale Românești | Programul evenimentelor de astăzi, 14 septembrie

A IX-a ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale Românești are loc la Chișinău în perioada 10 - 22 septembrie, sub genericul „Conexiuni europene”. Astăzi, 14 septembrie, publicul de la Chișinău are ocazia să participe la teatru radiofonic, la o lansare de carte, un spectacol de teatru-dans și un spectacol al Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București.

Astfel, în Sala de Conferințe a Teatrului Național „Mihai Eminescu”, cu începere de la ora 13:00, publicul chișinăuian poate audia drama „Avant de mourir” de Val Butnaru, sub regia lui Petru Hadârcă, în colaborare cu Teatrul Național Radiofonic și Radio România. Intrarea la eveniment este liberă.

Tot în Sala de Conferințe de la TNME va avea loc astăzi o lansare de carte. Este vorba despre „Gigi Căciuleanu - Omul dans” de Ludmila Patlanjoglu, cu sprijinul ICR „Mihai Eminescu” la Chișinău și UNITER. Evenimentul va începe la ora 15:00, la care prezent va fi și Gici Căciuleanu.

La ora 17:00, în Sala Studio de la teatrul „Mihai Eminescu”, va fi prezentat spectacolul de teatru-dans „Nocturn” după regia lui Gigi Căciuleanu, în colaborare cu Fundația Art Production.

Ultimul eveniment care va avea loc astăzi, în cadrul RTNR, este spectacolul Teatrului Național „I.L.Caragiale” și a Centrului Cultural „George Coșbuc” de la Bistrița - „La câțiva oameni distanță de tine”. Acesta va începe la ora 19:00 și va fi jucat pe scena din Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău. Spectacolul este regizat de Radu Afrim, iar din distribuție fac parte actori celebri de la București, precum Marius Manole, Mirela Oprișor, Flavia Giurgiu, Marius Bodochi, Ștefan Iancu și Flavia Giurgiu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:6,69 m/s
Wed
16
Thu
16
Fri
17
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău