Reținuți pentru șantaj și amenințare cu moartea

  • 01 Martie 2016 15:57
Reținuți pentru șantaj și amenințare cu moartea

Doi bărbați din orașul Drochia au fost reținuți, fiind suspectați că ar fi șantajat și amenințat cu moartea două persoane.

Potrivit poliției, suspecții au dus una dintre victime într-o pădure, au bătut-o și au impus-o să-și sape groapa. Victima a scăpat doar după ce le-a promis infractorilor bani, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției menționează că bărbații le cereau victimelor fără nici un motiv sute de euro. La 20 februarie curent, suspecții au primit prin șantaj trei mii de lei. În cadrul investigațiilor, s-a stabilit că bănuiții, pentru a impune victima să le transmită suma de bani, i-a aplicat lovituri, după care a dus-o într-o pădure, unde i-a dat un hârleț ca să-și sape groapa. În schimbul promisiunii că le va da banii, victima a fost lăsată să plece.

În aceeași zi, în preajma unui atelier de reparație auto, a fost reținut în flagrant delict, unul dintre suspecți în timp ce primea mijloace în sumă de 2300 de lei de la victimă. Suspectul a fost anterior condamnat pentru mai multe genuri de infracțiuni.

Conform legislației, persoanele culpabile de șantaj se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 10 ani și amendă în mărime de la 30 de mii la 40 de mii de lei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:21 %
Vint:6,69 m/s
Mon
14
Tue
17
Wed
17
Thu
18
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău