Rețeta zilei: Varză de Bruxelles cu bacon și nuci
-
29 Ianuarie 2017 16:31
Rețetele foarte elaborate sunt un pic intimidante. Dacă citesc o rețetă, vreau să spun ceva de genul: “Auleu, cât e de ușor, deși mi-e lene, aș putea să fac asta”. Așa că am găsit inspirația pe Pinterest:
600 grame de varză de Bruxelles (desigur, am cumpărat varză congelată și am dezghețat-o rapid fierbând-o vreo 5-6 minute)
250 grame bacon (din acela gata tăiat bucățele, ca să mă scutească de muncă suplimentară)
50 grame nuci măcinate, dar nu foarte fin (la asta m-a ajutat robotul)
Sare și o variantă de piper care a apărut prin supermarketuri… piper cu lămâie, o nebunie!
Atât.
Baconul se prăjește bine în ulei, se adaugă varza de Bruxelles și nucile, iar la sfârșit, sarea și minunatul piper cu lămâie. Nici nu am observat că am gătit!! Iar rezultatul e mai bun decât mă așteptăm, deci va intra în topul mâncărurilor preferate preparate în momente de lene supremă.
Poftă bună!
Sursa: Rador.ro