Restricții temporare privind vânzarea produselor de importanță socială, impuse la Tiraspol de autoritățile nerecunoscute

  • 14 Martie 2022 14:12
Restricții temporare privind vânzarea produselor de importanță socială, impuse la Tiraspol de autoritățile nerecunoscute

Autoritățile nerecunoscute de la Tiraspol au decis impunerea restricțiilor temporare privind vânzarea produselor de importanță socială unei sigure persoane, pe fundalul crizei, generată de războiul din Ucraina. Subiectul a fost discutat la o ședință, convocată de liderul separatist al regiunii, Vadim Krasnoselski, transmite novostipmr.com.

Potrivit sursei citate restricțiile sunt necesare în condițiile în care cetățenii regiunii, pe valul de panică alimentat de rețelele de socializare, cumpără alimente în volume care nu răspund nevoilor familiei.

Tiraspolul vrea să reducă și exporturile de produse alimentare din regiune, fiind deja introduse o taxă de 100% la înstrăinarea acestora.

De asemenea, s-a decis crearea unei comisii speciale care să fie responsabilă de monitorizarea exportului de produse alimentare în situația actuală.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău