Restricții de trafic în capitală în zile de sâmbătă și duminică

  • 24 Mai 2019 16:56
Restricții de trafic în capitală în zile de sâmbătă și duminică

Traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Pușkin și Bănulescu-Bodoni, va fi suspendat sâmbătă, 25 mai. Primăria capitalei menționează că restricțiile, care vor fi extinse și duminică pe mai multe străzi, au loc în legătură cu organizarea Competiției anuale de ciclism „Chișinău Criterium – 2019”, transmite IPN.

Duminică, 26 mai, traficul rutier va fi suspendat în Piața Marii Adunări Naționale, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Al. Lăpușneanu și Armenească, inclusiv pe străzile care intersectează bulevardul central – str. Mit. Varlaam – Vasile Alecsandri – Armenească – Al. Lăpușneanu.

Troleibuze de pe rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor fi redirecționate pe strada București. Cele de pe rutele nr. 10, nr. 12, nr. 24, nr. 25 și 32 vor circula pe un traseu scurtat, până la strada Albișoara – stația Circul „Chișinău”. Troleibuzele de pe rutele nr. 30 și nr. 31 vor circula de pe bulevardul Dacia pe strada București, strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, Mihail Kogălniceanu, Al. Pușkin, București, Dacia și în continuare pe traseele stabilite.

Troleibuzele de pe ruta nr. 34 vor porni de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Alexei Șciusev, București, Ciuflea, Constantin Negruzzi, Piața „Constantin Negruzzi”. Returul va fi pe același traseu. Cele de pe ruta nr.36 vor circula de pe strada Ismail pe strada București, V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 se vor deplasa de pe strada Gh. Asachi pe strada Pan Halippa, Ismail, București, Ciuflea, viaduct și în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe ruta nr. 29 vor circula de pe strada Mihai Viteazul pe strada Columna, Henri Coadă, Piața „Dimitrie Cantemir”, Ștefan cel Mare și Sfânt, Mihai Viteazul, Petricani, Mircești și în continuare pe traseul stabilit.

Și circulația autobuzelor de pe mai multe rute va fi redirecționată. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
-0,04
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Tue
2
Wed
4
Thu
7
Fri
1
Sat
0
Arhivă Radio Chișinău