Restricții de circulație pentru camioane la intrarea în România pe la Punctul de Frontieră Leușeni-Albița

  • 26 Noiembrie 2023 12:55
Restricții de circulație pentru camioane la intrarea în România pe la Punctul de Frontieră Leușeni-Albița

În PTF Leușeni-Albița au fost impuse restricții de circulație pentru camioane la intrarea în România. Din cauza ninsorii abundente și formării sulurilor de zăpadă, inclusiv blocarea unor drumuri publice, partea română interzice temporar circulația camioanelor, anunță un comunicat al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova.

 
Astfel, la ieșirea din Republica Moldova se va restricționa deplasarea camioanelor până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în România.
 
Totodată, deplasarea camioanelor este îngreunată și la PTF Giurgiulești-Galați. Se autorizează trecerea frontierei numai în cazul dacă mijlocul de transport este echipat corespunzător.
 
Poliția de frontieră amintește conducătorilor auto importanța informării din timp despre starea vremii din țară și din statul vecin.
 
„Nu porniți la drum, dacă există avertizări meteo despre condițiile nefavorabile în anumite regiuni. Echipați cu tot necesarul mijlocul de transport și la orice situație problematică să contactați serviciul 112”, precizează sursa citată.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău