Restricții de circulație pe strada Columna. Cum va circula transportul public

  • 22 Ianuarie 2020 08:26
 Restricții de circulație pe strada Columna. Cum va circula transportul public

Traficul rutier pe strada Columna, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Tricolorului, va fi suspendat până pe 27 ianuarie. Primăria municipiului Chișinău menționează că măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid, transmite IPN.

Începând cu data de 22 ianuarie și până pe 26 ianaurie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Columna, în perimetrul străzilor V. Alecsandri și Bulgară. Măsura este impusă, de asemenea, de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

Pe perioada efectuării lucrărilor din strada Columna, circulația microbuzelor de pe rutele municipale va fi reorganizată. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Rutele nr. 108 și nr. 135:

Tur - de pe str. Columna pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare, pe traseul stabilit.

Retur - pe traseul stabilit.

Rutele nr. 166, nr. 171, nr. 174:

Tur -  de pe str. Vasile Alecsandri pe str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Columna și în continuare, pe traseul stabilit

Retur - pe traseul stabilit.

Ruta nr. 192:

Tur - de pe st. Columna pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Tighina și în continuare, pe traseul stabilit.

Retur - pe traseul stabilit.

Rutele nr. 130, nr. 148, nr. 134, nr. 132:

Tur - de pe strada Vasile Alecsandri pe str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz 131:

Tur - de pe str. Sfântul Gheorghe pe str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit

Rutele nr. 152 și nr. 162:

Tur - de pe str. Columna pe str. Alexandr Pușkin, str. Grigore Ureche, str. Sfântul Gheorghe, str. Avram Iancu, str. Tighina, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară.

Retur - pe traseul stabilit.

De asemenea, începând cu data de 22.01.2020 până pe data de 26.01.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Columna, în perimetrul străzilor V. Alecsandri și Bulgară. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

Circulația rutelor municipale de microbuz pe perioada efectuării lucrărilor va fi organizată după cum urmează:

Rutele nr. 108 și 135:

Tur -  de pe str. Mitropolit Dosoftei pe str. Tricolorului, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Retur - pe traseul stabilit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău