Restaurarea fațadelor Primăriei Chișinău va fi proiectată de Chișinău-Proiect

  • 07 Februarie 2017 19:31
Restaurarea fațadelor Primăriei Chișinău va fi proiectată de Chișinău-Proiect

Proiectul de restaurare a fațadelor și de reconstrucție a acoperișului clădirii Primăriei municipiului Chișinău va fi realizat de Institutul municipal de proiectări „Chișinău-Proiect”.

Instituția a fost desemnată învingătoare a licitației publice din 11 ianuarie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al administrației municipale.

Primăria Chișinău va achita puțin peste un milion de lei pentru elaborarea proiectului. Conform caietului de sarcini, companiile participante la licitație trebuiau să aibă minimum șapte ani de experiență în domeniu și minimum trei proiecte similare executate în ultimii șapte ani. La fel, să prezinte lista experților propuși pentru îndeplinirea activităților de proiectare.

În caietul de sarcini este menționat că va fi selectată compania după criteriul „cel mai mic preț oferit”. Proiectul de execuție trebuie elaborat în termen de 10 luni. La concurs au participat două companii.

Clădirea Primăriei are statut de monument de istorie și arhitectură de categorie națională și este introdus în registrul monumentelor Republicii Moldova ocrotite de stat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău