Reședința Prezidențială de la Condrița va găzdui sâmbătă Festivalul Pădurilor

  • 20 Septembrie 11:35
Reședința Prezidențială de la Condrița va găzdui sâmbătă Festivalul Pădurilor

Festivalul Pădurilor va fi organizat sâmbătă, 21 septembrie, la Reședința Prezidențială de la Condrița. Evenimentul este parte a Programului Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor, inițiat de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care prevede plantarea și reabilitarea unor suprafețe de circa 150 mii de ha de păduri până în anul 2032, transmite MOLDPRES.

La Festivalul Pădurilor vor fi organizate expoziții, ateliere și activități interactive. Vor avea loc discuții și dezbateri cu experți în domenii ce vizează protecția mediului. Totodată, vor fi organizate concerte live, activități pentru toate vârstele, zone de relaxare și iarmaroace.

Directorul Moldsilva, Victor Durbală, a invitat toți cetățenii să participe la Festivalul Pădurilor, menționând că acesta „este un bun prilej a ne uni cu natura”. „Pentru toți cei care iubesc natura, pentru cei care iubesc Pădurea, aceasta este o posibilitate unică de a ne reuni și a spune cu toții că ne pasă de mediul în care trăim. Festivalul Pădurilor este un bun prilej a ne uni cu natura. Vă invit pe toți să fiți alături de noi la acest minunat festival!”, a spus Victor Durbală.

Participarea la Festival este gratuită, dar „procurarea benevolă a unor bilete speciale va totaliza resurse financiare utilizate la procurarea puieților forestieri pentru plantările din această toamnă”, a precizat Agenția Moldsilva.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:3,6 m/s
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău