Republica Moldova va fi prezentă la Târgul de Turism al României

  • 21 Februarie 2023 09:03
Republica Moldova va fi prezentă la Târgul de Turism al României

Republica Moldova va fi prezentă la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2023, care va începe pe 23 februarie la Romexpo.

„În cadrul expoziției vom prezenta oferta și destinațiile turistice din Republica Moldova incluzând: turismul cultural, turismul vitivinicol, rural sau de business și turismul de aventură. În acest an, interesul reprezentanților din Republica Moldova a fost unul sporit, astfel vom prezenta în cadrul Standului ofertele vinăriilor, turoperatori, pensiuni și destinații turistice (Chișinău, Ungheni și Cahul)”, a anunțat pe Facebook Andrei Chistol, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii de la Chișinău, potrivit Infoprut.

Astfel, la expoziția de la București vor fi prezente următoarele afaceri: Vinăria Purcari, Vinăria Cricova, Chateau Vartely, Vinăria Milestii Mici, Vinăria Asconi, Castel Mimi, Pensiunea „La Tudora”, Tatrabis, Enjoy Moldova by Solei-Turism, Corina Travel, Panda Tur, Regiuni cheie – Ungheni, Regiuni cheie – Cahul reprezentată de Clusterului VIA Cahul, Visit Chisinau.

Totodată, pe 24 februarie va fi organizat un eveniment de networking si conexiune între piața R. Moldova cu cea a României, „De ce să vizitezi Moldova în 2023?”, și va fi prezentată oferta turistică a R. Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău