Republica Moldova și Ucraina intensifică relațiile în domeniul turismului

  • 21 Octombrie 2021 09:42
Republica Moldova și Ucraina intensifică relațiile în domeniul turismului

Agenția de Investiții "Invest Moldova” și Asociația Națională pentru Turism Receptor (ANTRIM), cu susținerea Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Moldova, au organizat în luna curentă un tur informațional pentru operatorii de turism, companiile avia și reprezentanții mass-media din Ucraina, transmite MOLDPRES.

Potrivit USAID, turul informațional va permite să fie valorificate oportunitățile de dezvoltare și promovare a Republicii Moldova în rândul operatorilor de tururi din Ucraina, scrie sursa citată.

„Acesta are ca scop extinderea relațiilor economice dintre cele două țări, consolidarea eforturilor comune în vederea stabilirii de noi parteneriate, dezvoltarea rutelor turistice transfrontaliere și relansarea industriei turismului în contextul actualei pandemii”, indică sursa citată.

Acest tur informațional vine să completeze șirul de activități de promovare reciprocă, pe care le-a inițiat ANTRIM împreună cu Asociația Industriei de Ospitalitate din Ucraina.

Ucraina se află în top cinci țări - sursă de turiști pentru Republica Moldova. Experții USAID susțin că „relațiile de parteneriat în domeniul turismului între Moldova și Ucraina devin tot mai puternice”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău