Republica Moldova, destinație de investiții pentru antreprenorii din România, subiect discutat la București

  • 19 Mai 2021 08:45
Republica Moldova, destinație de investiții pentru antreprenorii din România, subiect discutat la București

Președintele executiv al Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova, Dan Nuțiu, a avut o întrevedere la București cu Secretarul de stat al Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu, transmite InfoPrut.ro.

„Întâlnirea a fost un bun prilej de a prezenta activitatea Asociației și proiectele propuse având drept scop identificarea obiectivelor comune și modalităților de colaborare între DRRM și AIR”, se arată într-o postare pe Facebook a Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova.

Potrivit sursei citate, președintele Asociației a reiterat că strategia de acțiune pentru anul 2021 a AIR va avea drept obiectiv consolidarea mediului de afaceri din România în Republica Moldova. Acest obiectiv are drept scop perceperea Republicii Moldova ca destinație de investiții pentru antreprenorii din România.

„Am găsit o deosebită deschidere și încurajare din partea Departamentului pentru Relațiile cu Republica Moldova. Domnul Adrian Dupu și-a exprimat disponibilitatea de a veni în sprijinul Asociației și a membrilor noștri fiind convenite și unele modalități de cooperare”, mai scrie sursa citată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău