”Republica Moldova – destinație turistică”, la Târgul de Turism al Romaniei

  • 17 Februarie 2017 12:45
”Republica Moldova – destinație turistică”, la Târgul de Turism al Romaniei

Republica Moldova este reprezentantă la Târgul de Turism al României de nouă companii care își prezintă ofertele turistice pentru anul acesta.

APIT, SRL Stil Tur, Premium Tur, Tatrabis, Visit – Moldova powered by Amadeus Travel, Winetours – Silenus SRL, Vinăria Chateau Vartely, Compania Air Moldova, OTM Business Travel, Agentia Turismului își promovează la evenimentul derulat în București, la Romexpo, în perioada 16-19 februarie, ofertele de pachete de vacanță, alături de alte companii din Austria, Bulgaria, Croația, Rusia, Grecia, Israel, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, Turcia și Ungaria.

„Un domeniu cu potențial înalt de creștere este cel al turismului de afaceri sau MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) pe care vom încerca să-l promovăm în România”, a declarat directorul Organizației pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea Exporturilor (MIEPO), Vitalie Zaharia. În cadrul Târgului de Turism, MIEPO va organiza sâmbătă o prezentare cu tema „Republica Moldova – destinație turistică”, în cadrul căreia vor fi menționate oportunitățile investiționale din Republica Moldova pentru industria turismului din România.

Participarea operatorilor de turism din Republica Moldova a fost finanțată în proporție de 70% de Fondul de promovare a exporturilor, gestionat de MIEPO, în parteneriat cu Agenția Turismului a Republicii Moldova, Asociația Patronală a Industriei Turismului (APIT) și Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău