Reprezentatul permanent al FMI în R.Moldova va cânta la pian muzică de Bach și Rahmaninov

  • 16 Martie 2017 17:54
Reprezentatul permanent al FMI în R.Moldova va cânta la pian muzică de Bach și Rahmaninov

Reprezentatul permanent al FMI în Republica Moldova, Armine Khachatryan, va cânta la pian muzică de Bach și Rahmaninov.

Potrivit agenției INFOTAG, pe 23 martie, la Muzeul Național de Artă din Chișinău, va avea loc un concert de caritate de muzică clasică, la care Armine Khachatryan și-a invitat prietenii și cunoscuții. Astfel a decis reprezentantul FMI să ajute organizația "Save the life" în colectarea banilor pentru procurarea unui endoscop video pentru Centrul Mamei și Copilului.

"Sunt fericită că eforturile mele sunt sprijinite de Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Alături de tinerii muzicieni voi cânta și eu la pian. Am solicitat ajutorul Academiei pentru a atrage atenția la această universitate din RM, care însăși are nevoie de ajutor", a scris Armine Khachatryan în invitație.

Șefa reprezentanței permanente a FMI în Moldova susține că în urmă cu 15 ani a absolvit secția de pian, la Conservatorul de Stat din Yerevan.

"Atunci decideam cine vreau să devin: economist sau pianist. Am făcut alegerea, dar nu am uitat de muzică. Deși nu am mai participat la concursuri și concerte de prin anii 2000, cred că acum este cazul și posibilitatea potrivită pentru a cânta", se menționează în invitație.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:2,06 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău