Reprezentanții Asociației Micului Business ies la protest

  • 11 Iunie 2014 13:59
Reprezentanții Asociației Micului Business ies la protest

Reprezentanții Asociației Micului Business susțin că vor organiza joi, 12 iunie, un protest în fața Parlamentului.

Aceștia cer votarea de către deputați a legii privind introducerea patentei de întreprinzător și spun că nu vor renunța să iasă în stradă până când legea nu va fi publicată în Monitorul Oficial.  

În opinia reprezentanților Asociației Micului Business, introducerea patentei de întreprinzător va permite, de exemplu comercianțiilor de flori, sau diferitor categorii de meșteri, să achite o taxă lunară fixă, anulând celelalte taxe și impozite. Președintele Asociației Micului Business, Eugen Roșcovanu, speră că Acordul de Liber schimb va duce la dezvoltarea unei economii sustenabile.

Reprezentanții Asociații Micului Business susțin că actualul guvern, în frunte cu premierul Iurie Leancă, nu ar ține cont de propunerile oamenilor de afaceri.

În replică, purtătorul de cuvânt al primului ministru, Liliana Vițu, a declarat că premierul este în permanentă legătură cu reprezentanții mediului de afaceri, prin intermediul mai multor platforme de comunicare.

Proiectul legii privind introducerea patentei de întreprinzător a fost discutată, săptămâna trecută, în Parlament, fără însă a fi votat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,63 m/s
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
17
Arhivă Radio Chișinău