Reprezentanți de la așa numitul institut militar de la Tiraspol recrutează elevii din stânga Nistrului. Soldații se deplasează prin școli

  • 12 Martie 12:07
Reprezentanți de la așa numitul institut militar de la Tiraspol recrutează elevii din stânga Nistrului. Soldații se deplasează prin școli

La Tiraspol se desfășoară o nouă campanie de atragere a elevilor în structurile militare.

Pe site-ul așa-numitului minister al apărării de pe teritoriul enclavei separatiste se spune că „viitorii abiturienți sunt informați despre oportunitățile pe care le vor avea cadeții și absolvenții universității militare”, scrie Jurnal.md.

Reprezentanții așa numitului institut militar accentuează în cadrul campaniei lor de recrutare a copiilor „importanța serviciului tinerilor în armată și oportunitatea de creștere profesională după absolvirea institutului militar”.

Campania de informare are drept scop atragerea tinerilor pentru admiterea la Institutul Militar, precum și creșterea prestigiului profesiei de militar în rândul acestora”, se mai spune pe site-ul așa numitului minister al apărării din Tiraspol.

Autoritățile de la Chișinău nu au comentat deocamdată aceste acțiuni. Anterior ei au atenționat înr epetate rânduri că Rusia încearcă să recruteze „carne de tun” pentru războiul din Ucraina.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău