Replica lui Pavel Filip la noua inițiativă a lui Igor Dodon: „Și-a terminat treaba la Președinție și vrea la guvernare?”

  • 26 Octombrie 2017 16:08
Replica lui Pavel Filip la noua inițiativă a lui Igor Dodon: „Și-a terminat treaba la Președinție și vrea la guvernare?”

După ce Igor Dodon a lansat inițiativa creării unui „Sfat al Specialiștilor”, care ar urma să caute soluții pentru reangajarea funcționarilor concediați în urma reformei Guvernului, reacția premierului Pavel Filip nu a întârziat să apară.

„Președintele Igor Dodon și-a terminat treaba la Președinție și vrea la guvernare?”, s-a întrebat retoric șeful Cabinetului de Miniștri pe pagina sa de Facebook.

„În ultima perioadă e preocupat să propună candidați la funcția de ministru, acum brusc a realizat că ar mai vrea să se implice puțin și în reforma guvernului, asta desigur după ce ea a fost făcută și implementată deja. Cuvântul care descrie cel mai bine reacția președintelui Dodon pe subiectul reformei Guvernului este populism și manipulare”, mai scrie Pavel Filip.

De asemenea, el îi sugerează lui Igor Dodon să folosească banii extrabugetari de care dispune, pentru a renunța integral la banii de la buget pe care Guvernul îi alocă pentru acoperirea cheltuielilor Președinției.

Premierul încheie ironic: „Cu siguranță avem cel mai extrabugetar președinte al Republicii Moldova”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:5,14 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău