Replica lui Alexandru Slusari pentru Pavel Filip care a negat că deputații PDM au participat la discuții privind demiterea Guvernului

  • 03 Iulie 15:06
Replica lui Alexandru Slusari pentru Pavel Filip care a negat că deputații PDM au participat la discuții privind demiterea Guvernului

Reprezentantul Platformei DA a venit cu o replică la declarația liderului PDM, Pavel Filip, precum că deputații democrați nu au participat la discuții privind demiterea Guvernului Chicu.

„Las asta pe seama lui Filip. Dar PDM nu înseamnă doar Pavel Filip și Dumitru Diacov. Noi am discutat cu alți câțiva deputați democrați. Oricum, domnul Filip trebuie să recunoască faptul că a avut de trei ori întâlniri personal cu mine, să nu nege niște lucruri evidente. Trei întâlniri am avut, nu ieri, desigur, dar anterior am avut trei discuții și nu doar cu dumnealui, la care noi am discutat toate variantele posibile. Noi niciodată nu am afirmat că ei au acceptat ideea demiterii guvernului, dar întrevederi au fost”, a declarat Alexandru Slusari pentru TV8. 

Vicepreședintele Platfomei DA a spus că nici la nivelul grupului „Pro Moldova” nu s-a discutat cu conducerea partidului. „Platforma DA a subliniat în nenumărate rânduri că nu va negocia cu partide, ci apelează la toți deputații conștienți de situsția gravă din țară. Toate discuțiile, inclusiv cu deputați din Pro Moldova au loc exclusiv pe platforma parlamentară, fără negocieri obscure!”, se arată într-un comunicat al formațiunii. 

Platforma DA a emis ieri un comunicat de presă prin care a informat că au fost inițiate discuții cu mai mulți deputați din diverse fracțiuni parlamentare în vederea demiterii guvernului Chicu, menționând că s-a discutat inclusiv cu PD. Astăzi, însă, Pavel Filip a negat acest lucru, calificând comunicatul Platformei DA drept „o minciună crasă”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
20
Câțiva nori
Umiditate:64 %
Vint:2,1 m/s
Tue
24
Wed
23
Thu
19
Fri
19
Sat
19

Curs oficial BNM 10 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6172 -0.0617
USD 16.5952 -0.0205
RON 4.0556 -0.0138
UAH 0.6004 0.0004
RUB 0.2257 -0.0004
Arhivă Radio Chișinău