Renumitul cobzar Gheorghe Afroni s-a stins din viață. Poliția Capitalei a pornit un proces penal în privința decesului artistului

  • 25 Septembrie 2019 11:09
Renumitul cobzar Gheorghe Afroni s-a stins din viață. Poliția Capitalei a pornit un proces penal în privința decesului artistului TV8.md

Poliția capitalei anunță ca a pornit un proces penal în privința decesului artistului Gheorghe Afroni, găsit mort, duminica trecută, în lacul din parcul „Valea Trandafirilor”.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, în cadrul procesului penal inițiat de oamenii legii s-a dispus efectuarea expertizei medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului artistului. În funcție de rezultatele expertizelor, poliția se va expune cu privire la cauza morții și măsurile ce urmează a fi întreprinse ulterior.

La examinarea de către medicul legist pe suprafața corpului urme de moarte violentă nu au fost depistate. Preliminar se presupune că acesta ar fi suferit un atac de cord. În buzunarul acestuia au fost depistate medicamente pentru afecțiuni cardiace. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal și au fost dispuse expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat pentru Radio România Chișinău Svetlana Scripnic. 

Gheorghe Afroni urmează a fi înmormântat azi, în satul său de baștină Pereni din raionul Hîncești. Artistul avea 55 de ani și era membru al Ansamblului folcloric „Ștefan Vodă”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău