Renato Usatîi și-a îndemnat simpatizanții să voteze împotrivă lui Igor Dodon

  • 13 Noiembrie 2020 21:15
Renato Usatîi și-a îndemnat simpatizanții să voteze împotrivă lui Igor Dodon

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a îndemnat cetățenii, în cadrul unui briefing de presă, să margă duminică, 15 noiembrie, la vot și să voteze „contra kuliocului”, contra corupției și pentru schimbări”, scrie Tv8.md

Renato Usatîi, lider Partidul Nostru: „Eu am avut poate cele mai grele zile după primul tur. Eu voi face totul ca să alung corupția din țară. Eu cunoșteam perfect că nu doar au fost trimiși interlopi în R. Moldova și li s-a spus lor să închidă gura lui Usatîi. Astăzi, eu am trecut prin mai multe, dar nu am publicat nimic, acum s-a întrecut măsura, sunt bătuți prieteni de ai mei, studenții care-și fac studiile în Federația Rusă sunt speriați. Ei știau că eu nu pot fi cumpărat. Eu sunt sincer și am mai spus. Nimeni nu poate să se amestece în lucrurile care se întâmplă în R. Moldova. Vă îndemn să ieșiți la vot și să votați contra „kuliokului boțit”, contra unui președinte de buzunar. Astăzi am văzut marșurile lui Dodon și el parcă și-a aranjat anumite „prohode”. Aceste alegeri vor trece și noi vom trăi într-o țară prosperă”.

Astăzi a fost ultima zi de campanie electorală, iar mâine urmează Ziua Tăcerii în care orice formă de agitație este interzisă. Duminică, cei peste 3,2 milioane de alegători sunt așteptați din nou la urne pentru a-și alege președintele. În acest tur lupta pentru fotoliul de președinte se dă între Maia Sandu și Igor Dodon.

Sursa:Tv8

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
17,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău