Renato Usatîi revine în politică și anunță un restart al Partidului Nostru

  • 19 Ianuarie 12:02
Renato Usatîi revine în politică și anunță un restart al Partidului Nostru

Fostul primar de Bălți Renato Usatîi revine în politică și susține că va merge în fiecare localitate din Republica Moldova pentru a reseta Partidul Nostru. Anunțul a fost făcut astăzi, 19 ianuarie, într-o conferință de presă, transmite Radio Chișinău.

„Am făcut o analiză a tot ce ține de membrii de partid. Trei mii de membri au spus că vor să continuăm activitatea noastră politică. Vreau să declar că anunț un restart al Partidului Nostru la nivel național. Voi merge în fiecare localitate din țară pentru a revizui și face schimbări în structurile existente ale partidului și a crea structuri în localitățile unde ele nu au existat”, a spus Usatîi.

La fel, Renato Usatîi a făcut un apel către președinta Maia Sandu ca să organizeze o masă rotundă cu partidele politice din opoziție „pentru a face ceva pentru țară”.

Amintim că după alegerile parlamentare anticipate de la 11 iulie 2021, Usatîi a anunțat că pleacă din politică și a demisionat din postul de primar al municipiului Bălți. 

Blocul lui Usatîi a obținut la alegerile parlamentare anticipate - 4,1% din voturi, sub pragul reprezentării parlamentare. Usatîi s-a arătat dezamăgit de faptul că în orașul unde era primar, la Bălți, blocul său a obținut numai 22,6% din voturi, clasându-se pe locul al treilea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:5,66 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
19
Thu
18
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău