Renato Usatîi nu va participa la protestul din 24 aprilie

  • 20 Aprilie 2016 10:44
Renato Usatîi nu va participa la protestul din 24 aprilie

Partidul Politic Partidul Nostru salută protestul, care urmează să fie organizat în data de 24 aprilie de către Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr, însă nu va participa la această manifestație.

Într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, liderul PPPN, Renato Usatîi, menționează că formațiunea sa va organiza în viitorul apropiat un alt protest, care ar urma să pună capăt „conducerii oligarhice”, transmite IPN.

Renato Usatîi a specificat că PPPN a propus organizatorilor protestului din 24 aprilie să schimbe data când urmează să se desfășoare acțiunea, precum și alte momente organizatorice. Potrivit politicianului, cei de la PPPDA ar fi refuzat propunerile și în opinia sa, aceștia sunt în drept să o facă. Politicianul a menționat că PPPN are viziunea sa în ceea ce ține de organizarea unui protest contra unui „regim criminal”. „Noi nu avem dreptul să protestăm pur și simplu, ci suntem obligați să câștigăm”, menționează Usatîi în mesaj.

Acesta a îndemnat populația să pregătească uneltele agricole, precum: furci, greble și lopeți, întrucât vor avea nevoie de acestea pentru cea mai mare acțiune de salubrizare din istoria țării. Renato Usatîi a mai îndemnat cetățenii să păstreze anvelopele depozitate, din care „va fi construit un monument al luptei cu regimul”.

Anterior, liderul PPPN anunța că va participa la acțiunea de protest din 24 aprilie și îndemna oamenii să ia cu ei anvelope și furci în cazul în care vor veni la manifestație.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău