Relațiile economice moldo-letone discutate de către Ministrul Economiei și Ambasadorul Republicii Letone în Republica Moldova

  • 28 Septembrie 2021 10:43
Relațiile economice moldo-letone discutate de către Ministrul Economiei și Ambasadorul Republicii Letone în Republica Moldova

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, s-a întâlnit cu Excelența Sa, Uldis Mikuts, Ambasadorul Republicii Letone în Republica Moldova. Oficialii au discutat relațiile economice dintre cele două țări și noile oportunități de colaborare.

Ministrul Economiei a mulțumit pentru suportul oferit de Republica Letonă și a subliniat obiectivele prioritare pentru următoarea perioadă. Oficialul leton a reiterat disponibilitatea Letoniei de a oferi suport și expertiză pentru ca țara noastră să sporească alinierea la standardele internaționale, se arată în comunicat.

Până în prezent, între Republica Moldova și Republica Letonă au fost semnate 29 acorduri bilaterale, care reglementează diverse domenii de activitate. În Republica Moldova activează 58 întreprinderi cu capital leton. După valoarea capitalului investit, Letonia se clasează pe locul 18 printre principalii investitori ai RM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău