Regiunea Odesa, vizată de atacuri nocturne cu drone rusești. Armata Ucrainei a doborât 34 din 44 de drone lansate de ruși

  • 28 Septembrie 2023 09:48
Regiunea Odesa, vizată de atacuri nocturne cu drone rusești. Armata Ucrainei a doborât 34 din 44 de drone lansate de ruși

Șeful Administrației Militare Regionale Odesa, Oleh Kiper, a raportat că, în noaptea de miercuri spre joi, regiunea Odesa fost atacată, din nou, de drone Shahed lansate de Federația Rusă, scrie Rador.

"În timpul nopții, teroriștii ruși au atacat, din nou, regiunea Odesa, folosind drone. Forțele noastre de apărare aeriană au funcționat perfect" - a scris Kiper pe Telegram. Potrivit acestuia, nu au fost raportate lovituri, distrugeri sau victime în urma bombardamentelor.

 Armata Ucrainei a doborât 34 din 44 de drone lansate de ruși

Forțele Aeriene ale Ucrainei raportează că, în timpul atacului din noaptea de 27 spre 28 septembrie, ocupanții ruși au lansat 44 de drone kamikaze. Forțele de apărare antiaeriană ucrainene au reușit să doboare 34 din numărul total de drone lansate de Rusia. De asemenea, în ultimele 24 de ore, armata ucraineană a distrus șase drone de recunoaștere Orlan, Zala și Supercam. Amintim că, miercuri seară, în sudul Ucrainei, a fost declanșată o alertă de raid aerian, armata avertizând că rușii ar putea ataca regiunile Mikolaiv, Odesa, Vinniția, Hmelnițki, Dnipropetrovsk și Cerkasi. Sirenele au sunat până joi dimineață, la ora 04:00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:4,63 m/s
Wed
11
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău