Regiunea Kiev înăsprește restricțiile anti-COVID

  • 13 Noiembrie 2021 10:58
Regiunea Kiev înăsprește restricțiile anti-COVID

Regiunea Kiev a înăsprit restricțiile anti-COVID-19, introducând noi reguli, care vizează în special transportul de călători, scrie Rador.

Potrivit noilor măsuri, începând cu data de 13 noiembrie, vor putea folosi transportul de călători (autobuzele, microbuzele și trenurile) doar persoanele care prezintă la achiziționarea biletului și la îmbarcare unul dintre următoarele documente: un certificat care confirmă vaccinarea anti-COVID-19, rezultatul negativ al unui test PCR sau rapid obținut cu cel puțin 72 de ore înainte de ziua călătoriei sau un certificat care confirmă trecerea prin boală. Regiunea Kiev, care include și capitala ucraineană, se află în zona "roșie" de risc epidemiologic din data de 30 octombrie.

Astfel, pe întreg teritoriul regiunii respective, sunt interzise activitatea instituțiilor de învățământ, cu excepția grădinițelor și a școlilor primare, organizarea de evenimente cu public, activitata unităților de alimentație publică, funcționarea centrelor comerciale și de divertisment, funcționarea piețelor și a magazinelor nealimentare, activitatea sălilor de fitness și a piscinelor, precum și activitatea instituțiilor culturale, cu excepția rezervațiilor istorice. Toate aceste domenii pot funcționa dacă angajații și vizitatorii sunt vaccinați împotriva noului coronavirus.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău