Regiunea Kiev: Armata rusă a distrus un depozit de legume și o fabrică de mezeluri, provocând un prejudiciu de 18,5 milioane de euro

  • 23 Martie 2022 11:24
Regiunea Kiev: Armata rusă a distrus un depozit de legume și o fabrică de mezeluri, provocând un prejudiciu de 18,5 milioane de euro

Un depozit de legume și o fabrică de mezeluri din regiunea Kiev au fost distruse în urma atacurilor aeriene lansate de trupele ruse - transmite, miercuri, portalul ZN.UA, citat de Rador.

Potrivit coproprietarului companiei care deținea depozitul și fabrica respectivă, Evhen Kolomieț, armata rusă a provocat daune de aproximativ 600 de milioane de hrivne (18,5 milioane de euro). "În timpul atacurilor din raionul Brovari, regiunea Kiev, au luat foc depozitul de legume Vega Trend Invest și fabrica de mezeluri Well Meat Invest. Zeci de tone de produse au fost distruse. Este încă o lovitură dată procesului de aprovizionare a regiunii Kiev și întregii Ucraine" - a scris Kolomieț pe Facebook. Acesta a remarcat că legumele din depozit erau trimise zilnic luptătorilor apărării teritoriale ucrainene.

"Din informațiile noastre, nu există victime în urma incendiului. Valoarea daunelor - 600 de milioane de hrivne (18,5 milioane de euro). Autoritățile competente au fost sesizate cu privire la incendiul din depozite. De îndată ce pompierii își vor termina treaba, vom lucra pentru a relua producția" - a adăugat Kolomieț.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău