Regina Elisabeta, de acord cu distanțarea de familia regală a ducilor Harry și Meghan

  • 14 Ianuarie 2020 10:38
Regina Elisabeta, de acord cu distanțarea de familia regală a ducilor Harry și Meghan

Regina Elisabeta a II-a a avut marți o primă reacție publică cu privire la decizia luată de prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, de a se distanța de familia regală, scrie Digi24.

Monarhul britanic a luat decizia de a exista „o perioadă de tranziție”, în care ducii de Sussex vor locui atât în Canada, cât și în Regat.

Regina a adăugat că „sprijină întru totul” decizia privind noul lor rol, dar că „ar fi preferat” ca ei să rămână în familia regală având un rol deplin.

În declarația de presă, regina a subliniat că discuțiile „au fost foarte constructive”. Familia mea și cu mine sprijinim întru totul decizia lui Harry și Meghan de a-și construi o viață nouă, ca o tânără familie”, se mai arată în comunicat.

Regina Elisabeta a II-a a mai spus că o decizie finală va fi luată în următoarele zile.

Prințul Harry s-a întâlnit astăzi cu bunica lui și cu alți membri de rang înalt ai casei regale britanice pentru a discuta despre planul său de a renunța la o parte din îndatoririle lui regale.

Regina britanică a purtat aceste discuții cu nepotul ei pe domeniul Sandringham din estul Angliei. A fost abordată chestiunea viitoarelor roluri oficiale care le vor reveni lui Harry, în vârstă de 35 de ani, și Meghan, în vârstă de 38 de ani, au anunțat BBC și alte companii mass-media din Marea Britanie, citând surse din familia regală.

Palatul Buckingham și ducii de Sussex nu au confirmat dimineață această întrevedere.

Criticile s-au intensificat vineri, după ce Palatul Buckingham a confirmat că fosta actriță americană Meghan Markle a luat avionul spre Canada, unde a locuit mai mulți ani în timp ce filma pentru popularul serial de televiziune "Suits".

Sursa:Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:73 %
Vint:4,63 m/s
Sun
20
Mon
22
Tue
22
Wed
24
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău