REDUCERE la biletele de tren Iași-Chișinău, de 8 martie

  • 01 Martie 2016 17:03
REDUCERE la biletele de tren Iași-Chișinău, de 8 martie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Î.S „Calea Ferată din Moldova” le face o surpriză doamnelor și domnișoarelor și le ofera reduceri de 50% la călatoria cu trenul de pe cursa Chișinău-Iași (st. Socola), care va fi repus special în circulație pe data de 08.03.2016.Prin această acțiune, administrația CFM felicită toate femeile și le transmite cele mai calde…

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Î.S „Calea Ferată din Moldova” le face o surpriză doamnelor și domnișoarelor și le ofera reduceri de 50% la călatoria cu trenul de pe cursa Chișinău-Iași (st. Socola), care va fi repus special în circulație pe data de 08.03.2016.

Prin această acțiune, administrația CFM felicită toate femeile și le transmite cele mai calde și senine gânduri. Totodată, activitate face parte din campania de promovare a cursei Chișinău-Iași și are drept scop motivarea călătorilor de a circula cu transportul feroviar. Oferta este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât și la cele de clasa a II-a și a III-a.

De asemenea, cu ocazia sosirii primăverii și a sărbătorii Mărțișorului, directorul general al CFM, Iurii Topală, adresează cele mai alese cuvinte de felicitare.

„1 Martie este o zi care ne redă speranță într-un viitor mai prosper, ne încarcă cu energie, forță și voință, în așa fel încât să reușim să atingem cele mai mărețe scopuri. Prima zi din acest anotimp este și un nou început. Fie ca acest început să fie unul frumos, pozitiv și cu multe perspective de dezvoltare. Le doresc tuturor feroviarilor să aibă parte de recunoștința, stima și susținerea celor din jur”, transmite Iurii Topala.

Sursa: www.cfm.md

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău