Real Madrid a învins-o pe Bayern cu 2-1, la Munchen, în sferturile Ligii Campionilor

  • 13 Aprilie 2017 08:28
Real Madrid a învins-o pe Bayern cu 2-1, la Munchen, în sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid a luat o opțiune importantă pentru calificarea în semifinalele Champions League, după ce s-a impus în deplasare cu Bayern Munchen, scor 2-1, în prima manșă a sferturilor celei mai importante competiții europene intercluburi.

Nemții au dominat prima parte a meciului și au deschis scorul prin Arturo Vidal (min.25), chilianul ratând apoi un penalty ușor acordat de arbitrul italian Nicola Rizzolli în prelungirile primei reprize.

Real a fost mai bună după pauză, când Cristiano Ronaldo a reușit dubla (min. 47 și 77), iar Bayern a terminat meciul în zece oameni, după ce fundașul bavarezilor Javi Martinez a primit două cartonașe galbene în decurs de doar patru minute (min. 58 și 61).

Returul va avea loc la Madrid, pe 18 aprilie, dar echipa pregătită de Zinedine Zidane are acum prima șansă de calificare în semifinale.

A fost o seară neagră pentru echipele din Bundesliga, Borussia Dortmund fiind învinsă acasă cu scorul de 3-2 de AS Monaco, într-un meci amânat în ajun din cauza incidentului cu explozii care au avut loc lângă autocarul echipei germane.

Tot miercuri, 13 aprilie, Atletico Madrid a dispus cu 1-0 de Leicester.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău