Reacțiile miniștrilor care au demisionat

  • 14 Iulie 2023 11:57
Reacțiile miniștrilor care au demisionat

După ce astăzi, 14 iulie, Dorin Recean a anunțat despre demisia a trei miniștri din actualul Executiv, doi dintre aceștia au venit cu mesaje de mulțumire, transmite Radio Chișinău.

Ministra afacerilor interne, Ana Revenco, a menționat într-o postare pe rețelele sociale că a fost o onoare să servească Patriei.

Mulțumesc pentru încrederea acordată! Mulțumesc echipei afacerilor interne pentru că a avut curajul ca, împreună, să înfruntăm războiul cu toate amenințările lui, să păstrăm liniștea și stabilitatea în țară și să rezistăm în fața crizelor multiple. Onorată să servesc Patria oriunde m-aș afla”, a scris Ana Revenco.

Ministra Infrastructurii, Lilia Dabija mulțumește echipei, alături de care a muncit pentru a aduce Europa acasă.

Funcția mea în calitate de Ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a luat sfârșit. Nu știu dacă există suficiente cuvinte ca să-mi exprim gratitudinea față de echipa mea, cu care am muncit zi de zi ca să aducem Europa, aici, la noi acasă.

Și nu, nu exagerez: am depus efortul ca în toate domeniile noastre de activitate să facem progrese: drumuri, poduri, dezvoltare regională și locală, construcție, apă și sanitație. Nu este un caz că domeniile acestui minister sunt primele din cele 20 de activități ale Guvernului”, scrie Dabija pe pagina sa de Facebook.

Mnistrul Educației și Cercetării, Anatolie Topală, nu a venit deocamdată cu vreo reacție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:5,14 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
11
Arhivă Radio Chișinău