Reacția unui reprezentant al PAS la declarațiile lui Igor Dodon: Oare nu-și dă seamă că prin amenințări și ultimatumuri nu va obține nimic?

  • 01 Martie 2021 13:18
Reacția unui reprezentant al PAS la declarațiile lui Igor Dodon:  Oare nu-și dă seamă că prin amenințări și ultimatumuri nu va obține nimic?

Reprezentantul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacție la declarațiile liderului PSRM, Igor Dodon, cu privire la înaintarea unui candidat la funcția de premier de către președintele Maia Sandu.

„Dodon oare nu-și dă seamă că prin amenințări și ultimatumuri nu va obține nimic? Și, cu atât mai mult, nu va speria pe nimeni. Era și Plahotniuc cu amenințări parcă – ”nu vă las eu de capul vostru” sau ceva de genul ăsta. Și nici nu a speriat pe nimeni, și nici nu a obținut mare lucru. Exact așa se va întâmpla și cu Dodon. Și, în general, atât Dodon, cât și alții, ar trebui să conștientizeze că cetățenii acestei țări – chiar și așa aduși la sărăcie de guvernări corupte și hoațe timp de 30 de ani – nu vor accepta vreodată ca cineva să exercite puterea de stat contrar voinței lor. Pot veni cu exemple. De aceea, cu cât mai repede vor accepta alegerile anticipate, cu atât mai bine pentru ei”, a spus Litvinenco. 
 

Igor Dodon, care a prezentat astăzi deciziile Consiliului republican al formațiunii, întrunit, sâmbătă, 27 februarie, a cerut reluarea dialogului cu partidele parlamentare, iar decretul de desemnare a Marianei Durleșteanu să fie semnat până pe 9 martie.

 
 
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău