Reacția surprinzătoare a lui Ion Țiriac după victoria fabuloasă a Simonei

  • 04 Octombrie 2017 17:34
Reacția surprinzătoare a lui Ion Țiriac după victoria fabuloasă a Simonei

Fostul tenismen Ion Țiriac a declarat că Simona Halep poate să câștige orice meci, dar și poate pierde cu oricine. El a subliniat că nu se uită la meciuri deoarece nu este pregătit.

„Domnișoara Halep este foarte darnică, extraordinar de darnică, face atâtea cadouri pe terenul ăla de tenis că nu știi de unde le ia și unde le duce. În momentul în care a socotit unde poate să greșească și îi dă și posibilitatea adversarului să greșească, atunci riscul ei se reduce la jumătate. Nu știu dacă evoluția ei de acum da datorează lui Andrei Pavel sau ei. Eu nu mă uit la meciuri, pentru că nu sunt pregătit să mă uit la meciuri d'astea. Sharapova este una dintre cele mai desăvârșite profesioniste. Halep, cred că poate să câștige orice, dar mai poate să și piardă din când în când, cu oricine, a declarat Țiriac, citat de digi24.ro.

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, a obținut, miercuri, primul succes în fața rusoaicei Mariei Sharapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2 și calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:2,06 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău