Reacția Pro Moldova, după ce socialiștii au acuzat partidul că ar fi oferit deputatului Gațcan bani pentru a părăsi PSRM (TV8)

  • 30 Iunie 2020 11:27
Reacția Pro Moldova, după ce socialiștii au acuzat partidul că ar fi oferit deputatului Gațcan bani pentru a părăsi PSRM (TV8)

Partidul Pro Moldova a venit cu o reacție după ce Partidul Socialiștilor (PSRM) a acuzat formațiunea că ar fi oferit sume impunătoare de bani deputatului Ștefan Gațcan pentru ca ultimul să părăsească PSRM și să se alăture la formațiunea condusă de Andrian Candu, scrie TV8.md

Președintele fracțiunii PSRM Corneliu Furculiță a declarat că Pro Moldova i-ar fi oferit lui Ștefan Gațcan de la 500 de mii de euro sau dolari pentru a părăsi fracțiunea. Socialiștii au mai spus că intermediar în acest proces ar fi deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu. Solicitat pentru o reacție, ultimul a declarat următoarele:

„Noi deja am obosit să comentăm aceste declarații, mai ales când este vorba de bani. Să comentăm iarăși niște falsuri/ acuzații care nu au nimic în comun cu realitatea deja devine ridicol. „Pro Moldova” deja a inițiat mai multe acțiuni în judecată cu privire la falsuri și defăimare, a inițiat procese contravenționale pentru calomnie și fiecare astfel de declarație noi o vom ataca în judecată, a declarat Sergiu Sîrbu pentru tv8.md.

Mai multe detalii pe tv8.md

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău