Reacția Moldinconbank la declarațiile lui Dumitru Alaiba privind achitarea salariilor deputaților

  • 01 Aprilie 2019 12:05
Reacția Moldinconbank la declarațiile lui Dumitru Alaiba privind achitarea salariilor deputaților

Banca Moldindconbank vine cu câteva precizări după declarațiile deputatului Dumitru Alaiba și regretă că „relațiile comerciale între Moldindconbank și salariații Parlamentului RM sunt polemizate și speculate într-o asemenea modalitate”, anunță agora.md.

„Moldindconbank prestează serviciile sale în cadrul proiectului salarial câștigat în baza unui concurs cu cele mai bune oferte prezentate. Reducerile menționate în articol sunt oferite de către compania Mastercard, pentru toate cardurile gold, platinum și elite emise în Republica Moldova, fiind valabile până pe 31.12.2018. Ce ține de avantajele obținerii unei linii de credit la card (card de credit), oferta este valabilă pentru toate cardurile salariale emise de către Moldindconbank”, se arată  în reacția instituției bancare, potrivit sursei citate
 
Amintim că Dumitru Alaiba susține că parlamentarii ar beneficia de reduceri la Nobil, credite fără gaj de până la 200.000 de lei și o dobândă la soldul de pe card de 5,5%, achitarea salariilor având loc prin intermediul cardurilor Moldindconbank. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
4,96
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău