Reacția lui Pavel Filip la informațiile conform cărora câțiva aleși locali din raionul Râșcani ar fi părăsit PDM

  • 21 Iunie 2021 16:48
Reacția lui Pavel Filip la informațiile conform cărora câțiva aleși locali din raionul Râșcani ar fi părăsit PDM

Liderul PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție la informațiile apărute în spațiul public, conform cărora câțiva aleși locali din raionul Râșcani ar fi părăsit partidul.

Potrivit lui Pavel Filip, primarul de Șumna, Antonina Șarba și primarul satului Pocimbăuți, Vitalie Țîței, nu au semnat declarația respectivă privind plecarea din PDM, iar primarul satului Aluniș, Ion Vacariuc, ar fi semnat declarația, fiind amenințat de fostul democrat, Eugeniu Nichiforciuc și deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco. 
 
„Primarul Victor Garbuz și consilierul Nicolae Romanciuc au fost dați afară din partid încă acum un an, când s-au dus cu socialiștii. Nu avem nevoie de profitori”, a mai spus Pavel Filip. 
Mai mult, liderul PDM susține că semnăturile celor doi primari de Șumna și Pocimbăuți ar fi fost falsificate de Eugeniu Nichiforciuc și PSRM și se vor adresa în instanță.  

Într-un comentariu pentru ZdG, socialistul Vladimir Mizdrenco, a calificat acuzațiile liderului democrat, Pavel Filip, drept „declarații politice neargumentate și lipsite de sens”.

Eugeniu Nichiforciuc nu a reacționat, deocamdată, al acuzațiile liderului PDM. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău