Reacția lui Octavian Țîcu la declarațiile lui Mihai Popșoi precum că ar fi cel mai potrivit să candideze la Primăria Ungheni (ZdG)

  • 06 August 2019 13:00
Reacția lui Octavian Țîcu la declarațiile lui Mihai Popșoi precum că ar fi cel mai potrivit să candideze la Primăria Ungheni (ZdG)

Deputatul Octavian Țîcu a comentat pentru Ziarul de Gardă declarațiile lui Mihai Popșoi precum că ar fi cel mai potrivit să candideze la Primăria Ungheni.

„La Ungheni sunt oameni suficient de pregătiți și buni care ar putea candida și câștiga. Eu cred că la Ungheni trebuie de luat o decizie de comun acord cu echipa locală DA și PAS și cu alți membri și să avem o candidatură bună. Actualmente, sunt deputat în Parlamentul Republicii Moldova și asta-i vocația pe care o am. Am un mandat pe care mi l-au dat cetățenii, inclusiv cei de la Ungheni”, a declarat Țîcu pentru sursa citată

Menționăm că Mihai Popșoi a afirmat că a auzit că Gheorghe Petic ar fi candidatul Platformei DA la Primăria Ungheni, însă el crede că cel mai potrivit ar fi Octavian Țîcu. „El s-a învrednicit de susținerea plenară a locuitorilor din Ungheni în alegerile din 24 Februarie. Chiar dacă a pierdut la limită Circumscripția, Octavian Țîcu a obținut o victorie zdrobitoare în orașul Ungheni!”, a mai spus Mihai Popșoi.

De asemenea, deputatul susține că Gheorghe Petic ar trebui să candideze la funcția de deputat pe circumscripția uninominală Nisporeni unde a câștigat fostul lider PD, Vlad Plahotniuc, care și-a depus mandatul. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău