Reacția Kremlinului la ultimatumul dat Turciei de către SUA

  • 22 Mai 2019 14:18
Reacția Kremlinului la ultimatumul dat Turciei de către SUA

Kremlinul a catalogat drept inadmisibil ultimatumul dat de către Statele Unite în ceea ce privește achiziționarea de către Turcia a sistemelor de rachete balistice sol-aer S-400, citează Rador.

Moscova consideră drept inacceptabile solicitările SUA avansate Turciei de a renunța la achiziționarea sistemelor de rachete balistice, sisteme defensive de rachete sol-aer S-400, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, citat de Agenția de presă RIA NOVOSTI. 

"Noi, în general, tratăm ultimatumurile extrem de negativ, considerăm că astfel de ultimatumuri sunt inacceptabile", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, reprezentanților presei de la Moscova. Potrivit afrmațiilor sale, partea rusă pleacă de la faptul că autoritățile turce au declarat, în repetate rânduri, că această tranzacție a fost deja finalizată.

Postul american de televiziune CNBC a anunțat că Washingtonul i-a dat Ankarei două săptămâni la dispoziție pentru a renunța la achiziționarea sistemelor de rachete balistice sol-aer S-400.

Sursa:Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău